2016 m. kovo 13 d., sekmadienis

Priešvestuvinė fotosesija - kokia ji?




Taigi, jūs susižadėjote? Didžiausi sveikinimai, aplodismentai, būčiniai ir gėlės! Tik viena problema, fotografo sutartyje paminėta 'priešvestuvinė fotosesija'. Puiku sakysite, tik labai dažnai girdžiu žmones sakant 'aš labai nefotogeniška/as', 'nemoku pozuoti' ir tt...Tačiau aš visada sakau: nėra ko bijoti, priešvestuvinė fotosesija -  pats puikiausias būdas 'prisijaukinti'  fotoaparatą, susipažinti su žmogumi, kuris įamžins jūsų šventę ir pasipraktikuoti prieš savo BIG DAY. 


 
   photos from: www.pinterest.com


Nuo ko pradėti?

Pirma, apranga ir fotosesijos stilius - laaabai svarbu. Priešvestuvinės fotosesijos apranga turėtų geriausiai atspindėti jūsų porą. Galbūt laikote šunį ir jūsų mėgstamiausia veikla - jo vedžiojimas ir buvimas visiems drauge gamtoje? Gal dievinate pasivažinėjimą dviračiu, vis atrandant naujų, širdžiai mielų kampelių?O galbūt mėgstate drybsoti lovoje ir žiūrėti senus filmus ?Visa tai gali padiktuoti jūsų fotosesijos stilių. Faktas, kad laisviausiai ir geriausiai atrodysite ir jausites, kai veiksite tai,ką labiausiai mėsgtate ir būsite apsiav savo mėgstamais sportbačiais, o ne aukštakulniais, kuriuos apsiaunate tik kartą metuose. Kai jau nusprendėte fotosesijos stilių, kitas žingsnis - vieta.

Kokia priešvestuvinės fotosesijos vieta? Jų yra begalės: parkas, miškas, ežeras, pieva, o galbūt triukšmingos miesto gatvės? Kaip ten bebūtu, visada siūlau rinktis gamtą, nes tai labiau intymu, galite pakvailioti, nes nėra žmonių, ir tiesiog lengviau būti savimi, kai nestebi pašalinės akys:)

Trečia, ateikite nusiteikę pozityviai.  Emocijos yra pagrindinis geros fotografijos ingridientas. Tiesiog būk savimi ir smagiai leisk laiką su savo mylimu žmogumi, o fotografas visą tai įamžins!


Sekmės ir linkėjimai!
Monafotogrė:)





































Komentarų nėra:

Rašyti komentarą